Kontakty

Milí senioři a příznivci našich stránek,

máme pro vás skvělou zprávu od paní doktorky Malotové z AGE Centra.

Po delší odmlce, způsobené epidemiologickou situací, AGE CETRUM opět zahájila provoz oblíbeného denního stacionáře pro pacienty se zhoršenou pamětí, lehčí depresí, případně úzkostmi a pocitem osamění.

Otevírají dopolední program 8:30 – 12:00 pro celkem 9 osob

a nově též odpolední program od 14:30 – 17:30.

Zvláště odpolední program je novinkou, neboť jej uzpůsobili dennímu rytmu našich pacientů a nechávají jim prostor pro odpočinek po obědě. Proto je začátek programu až o půl třetí. Odpolední program též nabídne 9 míst a jeho obsahová náplň je shodná s programem dopoledním. Pacientům se věnují psychoterapeuti společně s koterapeutem a program obsahuje psychoterapii, trénink kognitivních funkcí, reminiscenční terapii, relaxaci a samozřejmě i společenské posezení a oblíbený zpěv za doprovodu klavíru.

Případným zájemcům rádi poskytnou bližší informace na telefonním čísle 603 339 339. Veškerá péče je hrazena ze zdravotního pojištění.


Druhou informací, kterou připojuji je zvýšení kapacity infuzního místa v AGE Centru. Všem zájemcům, kterým byly jejich lékařem předepsány infuze, nabízí příjemné prostředí a velmi krátké objednací lhůty. V pohodlných křeslech, v místnosti s TV a zásobou čtiva se vám bude věnovat příjemný a zkušený personál.

Infuze je možno přinést vlastní, případně přes kliniku AGE Centrum objednat. Objednávky termínů a bližší informace opět na 603 339 339.