Kontakty

Celorepublikové finále „Babička roku 2021“ se blíží. Do něj se probojovalo 13 vítězek krajských kol. Prezidentka soutěže Milena Hesová vyhlašuje diváckou soutěž „Babička sympatie 2021. Jen vy rozhodnete, která babička zvítězí a získá nejvíce hlasů.

Dejte své favoritce hlas / „like“- to se mi líbí / nejsympatičtější babičce roku 2021 u její prezentace. Hlasování končí 18.11.2021 o půl noci.

19.listopadu se sejdou všechny finalistky na výstavišti Flora, kde budou soutěžit o titul „Babička roku 2021“. Vítězka odletí na Kypr s CK Senior Travel, všechny vítězky získají týdenní pobyty v Hotelu ***MAS v Sezimově Ústí, Babička sympatie týdenní poukaz věnovaný Hotelem Brdy a nově budeme udělovat titul „Česko-slovenská babička roku 2021“ zlaté finalistce z ČR a zlaté finalistce ze Slovenska.

Akce se bude konat za zpřísněných podmínek v souladu s aktuálním nařízením vlády v souvislosti s Covid -19. Všichni přítomní se musí prokázat očkovacím certifikátem nebo platným PS testem, respirátor FFP2 samozřejmostí.

Na základě množících se dotazů, pokud nejste očkovaní, je bezpodmínečně nutné, aby všichni přítomní na této akci měli platný negativní test po celou dobu konání akce a na ústech respirátor FFP2. V den konání akce bude možné u zdravotního personálu, při vstupu do pavilonu A na výstavišti Flora od 12:00 – 13:30 hod. zakoupit antigenní test. V opačném případě nám hrozí možná pokuta ze strany státní správy.

Děkujeme za pochopení a budeme si držet pěsti a věřit, že se nám dlouhodobě připravovaný projekt podaří úspěšně zvládnout.

Krajská Rada seniorů Olomouckého kraje

Dejte své favoritce hlas / „like“- to se mi líbí / nejsympatičtější babičce roku 2021 u její prezentace na facebooku.

Hlasování končí 18.11.2020 o půlnoci.