Kontakty

Babička Olomouckého kraje 2024


Podmínky nominace babičky:

  • Soutěže se může zúčastnit babička s trvalým pobytem v Olomouckém kraji ve věku od 60 let.
  • Odeslat vyplněnou přihlášku online, nebo v obálce do schránky Krajské rady seniorů Olomouckého kraje na adresu Jeremenkova 1191/40a,779 00 Olomouc do 20.srpna 2024. Obálku označte heslem „Babička Olomouckého kraje“.
  • Uzavírka nominací je 20.srpna 2024.

Soutěžní úkoly:

  1. Řízený rozhovor – představ sebe a svůj kraj i bydliště v rozsahu max.3 minuty.
  2. Ukaž ,co umíš – zpěv ,tanec recitace, sport,ukázka vlastní tvorby – malování,háčkování, pletení,vyšívání, vaření,hra na hudební nástroj atd……
  3. Módní přehlídka – společenské oblečení dle vlastního výběru (popř, kroj).

Nominace „Zlaté vnouče“: do této kategorie mohou přihlášené finalistky nominovat své vnouče. Podmínkou je písemná nominace, která musí obsahovat jméno, přijmení, věk(není omezen) a popis (dovednosti, důvody, zásluhy) proč si myslíte, že by vaše vnouče mělo získat titul „Zlaté vnouče“.

Nominace  Nejstarší babička“: zde se nesoutěží, zařazeny jsou všechny nominace od 90+ ,všechny přihlášené nominace získají ocenění za životní příběh, nejstarší nominace získává titul „Nejstarší babička“.

PROPOZICE


Poskytnuté údaje budou použity výhradně pro realizaci projektu Babička roku 2024, v souladu se zákonem č.110/ 2019, zákon o ochraně osobních údajů.

Den, rok, měsíc narození

Ulice, č.p., město, PSČ

Nominace „Zlaté vnouče“: do této kategorie mohou přihlášené finalistky nominovat své vnouče. Podmínkou je písemná nominace, která musí obsahovat jméno, přijmení, věk(není omezen) a popis (dovednosti, důvody, zásluhy) proč si myslíte, že by vaše vnouče mělo získat titul „Zlaté vnouče“. Vítěze vybere odborná porota.

Váš životní příběh, stručně prosím popište Váš přínos pro rodinu, místo kde žijete, Vaše pracovní úspěchy..

Nominace „Nejstarší babička“: zde se nesoutěží, zařazeny jsou všechny nominace od 90+ ,všechny přihlášené nominace získají ocenění za životní příběh, nejstarší nominace získává titul „Nejstarší babička“

Pokud ano, předem materiál (fotografie, powerpoint prezentaci, video) zašlete s informacemi na adresu ma-ci@email.cz nejpozději 10dnů předem.